HIRSIZLIK OLAYINDA SON DURUM NEDİR?

HIRSIZLIK OLAYINDA SON DURUM NEDİR?

Çerkezköy Belediyesi?nin dün yapılan Eylül Ayı Meclis Toplantısı`nda MHP`li Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel, Başkan Vahap Akay`a malum `Dolandırıcılık` olayındaki son durumu sordu.

MHP Belediye Meclis Üyelesi Koray Önsel, dün toplanan Çerkezköy Belediye Meclisi`nde Başkan Vahap Akay`a "Ramazan Bayramı sonrası belediyede yaşanan hırsızlık olayındaki son gelişme nedir?" diye sordu. Başkan Akay ise, ?Parayı bırakmayız kimsede? diye cevap verdi ama hala önemli bir miktarda para belediyenin kasasında değil!

YAKLAŞIK 650 BİN LİRA TAHSİL EDİLDİ

MHP  Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel, Ramazan Bayramı sonrasında yaşamış olduğumuz hırsızlık olayındaki son durumu paylaşabilir misiniz? Soru üzerine konuşan Başkan Vahap Akay, ?1 milyon 70 bin TL ve dört kalemde eksi işlemimiz vardı. 648 bin 964 TL?si tahsil edildi. Yapı kullanma harcı, imar ile ilgili harçlar, hafriyat harçları yaklaşık 200- 220 bin liralık kısmı resen tahakkuk ettirildi. Vatandaşlara bunların tebligatları yapıldı. Yaklaşık 180 bin lira civarındaki ruhsatlarda iptal edilecek.?

PARAYI BIRAKMAYIZ KİMSEDE

MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel, Akay`ın açıklaması üzerine, bu kez, ?Tahsil ettiğiniz rakamları 2017 fiyatlarından mı yoksa 2019 yılı fiyatlarından mı alıyorsunuz?" diye sordu. Başkan Akay,?Ruhsatın verildiği tarih neyse o fiyattan tahsil edilecek.?dedi. Bir kez daha söz alan Önsel, ?Bu konuda belediyenin bir zararı olmuyor mu?"dedi. Akay ise, "Belediye zarar etmez. Gecikme faizini de alacağım. Parayı bırakmayız kimsede.? şeklinde konuştu. Ancak paranın belediyenin kasasına bugüne kadar yatmış olması gereken kısmı 440 bin TL yok.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?