Sağlık

Sağlık Haberleri

DEVLET HASTANESİ`NE 8 DOKTOR GELDİ

DEVLET HASTANESİ`NE 8 DOKTOR GELDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök`ün, Ankara ziyaretinde talepte bulunduğu doktorların atamaları yapıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne bugün 7 doktor 1 nöroloji uzmanı gönderildi.

Geçen hafta AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve diğer ilçe başkanları Ankara?ya çıkarma yapmıştı. Ankara ziyareti meyvelerini kısa sürede verdi. Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne 8 doktor ataması gerçekleşti.

ANKARA ziyareti sırasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşme fırsatı bulurken, burada ilçedeki polis ve sağlık personeli eksiğini dile getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca`dan talepler kısa sürede yerine getirilmeye başlandı. Çerkezköy`e 8 doktor ataması gerçekleşti.

7 PRATİSYEN 1 UZMAN DOKTOR BAŞLADI

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, "Ankara ziyaretimizde sayın bakanımızdan doktor talebinde bulunduk. Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne bugün itibariyle 7 pratisyen hekim bir de nöroloji uzmanı gönderildi. Bugün İl Sağlık Müdürümüzle yaptığım konuşmada bir aksilik olmaz ise 10-15 gün içerisinde de çocuk psikiyatrisinin göreve başlayacağı bilgisini verdi."dedi.

 
 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI