Gündem

Gündem Haberleri

PAZAR`DA DSP ROZETİ TAKTILAR

PAZAR`DA DSP ROZETİ TAKTILAR

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, dün öğleden sonra halk pazarı esnafı ile buluştu. Pazar`da esnafa `Hayırlı işler` dileğinde bulunan Dönmez, vatandaşlarla da uzun uzun sohbet edip destek istedi...

Çerkezköy Halk Pazarı`nda seçim çalışmalarında bulunan DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez ve meclis üyesi adayları esnaf ve vatandaşa parti rozeti hediye etti. Bazı vatandaşlara bizzat DSP rozeti takan Metin Dönmez, "Bu seçim renkli geçecek. DSP`ye ilgi her geçen gün artıyor. Bunu 31 Mart`ta sandıkta göreceğiz."dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Son dönemlerde DSP`nin büyük bir ivme kazandığını söyleyen Metin Dönmez, "Bugün meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte pazar esnafımızı ve alışveriş için gelen vatandaşlarımızı ziyaret etmek istedik. Onlarla hem sohbet ettik hem de alışveriş. Artık sevgili Çerkezköylüler`in A ve B şıkları arasında kalmasına gerek yok. DSP var, Metin Dönmez var. Özellikle sosyal demokrasiye inan vatandaşlarımızı 31 Mart`ta Karaoğlan`ın partisine bekliyoruz. Hepimiz için DSP`nin zamanı gelmiştir. Hep birlikte bunu başaracağız." ifadelerini kullandı.

PAZAR`DA ROZET DAĞITTI

Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Çerkezköy Halk Pazarı`nı baştan başa dolaşan ve esnafın elini tek tek sıkan Dönmez, "Hayırlı işler olsun. Bol kazançlar." dileğinde bulundu. Vatandaşlara ve pazar esanfına DSP rozeti hediye eden Dönmez, pazar ziyaretinde özgeçmişini ve Çerkezköy için projelerinden bazılarının yer aldığı broşürleri de dağıttı. Dönmez bazı vatandaşların yakalarına bizzat parti rozeti taktı.

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR