ÇETİNTAŞ İYİ PARTİ VE CHP`Yİ ZİYARET ETTİ

ÇETİNTAŞ İYİ PARTİ VE CHP`Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri siyasi parti başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez?i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yöneti kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Kamil Çetintaş kendilerini ağırlayan Dönmez ve yönetimine teşekkürlerini sunarken saygı ve nezaket çerçevesinde siyaset yapmaya gayret göstereceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Dönmez ise ?Göreviniz hayırlı olsun. Allah Utandırmasın?dedi.  İlçe Başkanlığı`na seçilmesinin ardından sahalara inemeden salgınla mücadelenin başladığını kaydeden CHP İlçe Başkanı Dönmez ?Kısmet böyleymiş? dedi. Ziyarette çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Pandemi dolayısıyla hızlı çalışmalara ara verdiklerini ifade eden Dönmez ?Ama bu şartlara rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz.? diye konuştu.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZ İYİ GİDİYOR

 İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı?na ziyarette bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
?Adımızda olduğu gibi çalışmalarımız ?İYİ? gidiyor? diyen Başkan Erseçkin, vatandaşlara ulaşmaya devam ettiklerini kaydetti.
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş?da  çalışmalara hız vereceklerini projeler hakkında vatandaşları bilgilendireceklerini söyledi.

Erseçkin ?AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetimine başarılar diliyorum. Kamil Çetintaş ağabeyim ile aynı köylüyüz. Siyaset yaparken araya mesafeye koyuyoruz ama diğer zamanlar ağabey kardeş muhabbetimiz devam ediyor. Siyasette çok fazla kırıcı olmamak gerekiyor.? dedi. 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: