DEĞİRMENCİ SPOR`DAN 5 ALTIN MADALYA

DEĞİRMENCİ SPOR`DAN 5 ALTIN MADALYA

Değirmenci Spor Kulübü, 12 sporcu ile katıldığı Türkiye Kicboks Şampiyonası`nda 5 altın madalya kazandı. Değirmeci Spor, Bir de şampiyonada üçüncü çıkardı.

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü Trakya`nın gururu oldu. Önceki  hafta Antalya`da tamamlanan Türkiye Kicboks Şampiyonası`nda tam 5 altın bir de bronz madalya ile dönen Değirnemci Spor Kulübü, başarıyla göz doldurdu.

12 SPORCU İLE KATILDILAR

14-20 Ocak tarihleri arasında Antalya`da düzenlenen Türkiye Kicboks Şampıyonası`nda Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü, büyük başarı elde etti. Şampiyonaya 12 sporcuyla katılan Değirmenci Spor Kulübü,  5 birincilik ve bir de üçüncülük kazandı.

İKİ DALDA BİRİNCİ OLDU

Şampiyona`nın yıldızı olan Ömer Değirmenci iki kez birinci oldu. İki ayrı kategoride dövüşen Ömer Değirmenci, iki altın madalya kazandı. Şampiyonada Işıl Yılmaz, Furkan Arda ve Deniz Mutlucan da birincilik elde ederek altın madalya kazandı. Şampiyona`da bir başka Değirmenci Spor Kulübü sporcusu olan Beytullah Güllü ise kategorisinde 3`ncü olarak bronz madalya kazandı. Başarılı sporcuların antrenörleri Arif Değirmenci , "Sporcularımı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum. Bizleri her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Kapaklı Belediye Başkanımız sayın İrfan Mandalı`ya şahsım sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ