42. SAYIMIZ ÇIKTI!

42. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`ın aldığı tarihi karar var!

Trakya Flaş Haber Gazetesi, bu haftada yine dopdolu haberlerle 42. sayısıyla okurlarıyla buluştu. Haftanın manşetinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`ın Belediye Meclisi`nde alınan bir kararı veto etmesi var.

Trakya Flaş Haber Gaztesi`nin bugün yayımlanan yeni sayısında  geçtiğimiz hafta Çerkezköy Belediye Meclisi`nde alınan kararın Kaymakam Atilla Selami Abban tarafından reddedilmesi var. Birinci sayfada yer bulan diğer bir haber Büyükşehir Belediye Meclisi`nin Barış Pınarı Harekatı`na verdiği karar var.  Kapaklı ve Çerkezköy`den renkli haberlerin bulunduğu gazetenizde, haftanın gündemleri yer alıyor.

Öte yandan Trakya Flaş Haber Gazetesi, 42. sayısında yeni köşe yazılarıyla okurlarıyla buluştu. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, bu hafta nefis bir yazıyla eğitim dersi vermiş. Minik Yazarlarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey yeni yazılarıyla bir kez daha okurlarımızla buluştu.   Ünal Fırat ve Kara Kutu`da Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez yeni yazılarıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber artık tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 

 



Anahtar Kelimeler: