Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

HABER BÜLTENİ DERGİSİ?NİN İLK SAYISI ÇIKTI

HABER BÜLTENİ DERGİSİ?NİN İLK SAYISI ÇIKTI

Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni Dergisi?nin ilk sayısı çıktı.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından belediye çalışmalarının tanıtıldığı ve kültürden eğitime içinde birçok konun yer aldığı, Marmaraereğlisi Belediyesi dergisinin ilk sayısı çıktı.

Yılbaşına özel ilk sayısı çıkan ve bundan sonra düzenli periyotlarda çıkacak olan dergi bir taraftan belediyenin yıl içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve çalışmaları vatandaşa sunarken, diğer taraftan da ilçeyle alakalı merak edilen birçok meseleyi kamuoyunun bilgisine sunmakta. Dergi de Marmaraereğlisi Belediyesi?nin yaptığı, alt yapı çalışmaları ve hizmetlerin yanında, kültürel belediyecilik kapsamında gençlere yönelik hizmetlerden, sosyal sorumluluk projelerine kadar, birçok aktivite ve faaliyetin ayrıntıları yer almakta.

MARMARAEREĞLİMİZİ VE BİZİ ANLATTIK

Dergi ile ilgili konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ??İlçemizdeki vatandaşlarımızı hizmetlerimizden haberdar etmek, Marmaraereğlisi?nde olup bitenleri duyurmak amacıyla böyle bir çalışma hazırladık. Kısacası yönetime geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalarımızı, Marmaraereğlimizi ve bizi anlattık.??dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni Dergisi, yılbaşı takvimi ve yılbaşı tebrik kartları ilçe genelinde belediye personelleri tarafından dağıtılarak vatandaşlara ulaştırılıyor.


 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI