AFAD`IN DEPREMZEDELERE YÖNELİK YARDIMINA ÇERKEZKÖY`DEN DESTEK

AFAD`IN DEPREMZEDELERE YÖNELİK YARDIMINA ÇERKEZKÖY`DEN DESTEK

İzmir`deki depremzedelere destek amacıyla AFAD`ın başlattığı yardım kampanyasına Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından destek verildi. Kaymakamlık, depremzedeler için yapılacak yardımları duyurdu.

Çerkezköy`den İzmirli depremzedelere yardım eli. Çerkezköy Kaymakamlığı, AFAD aracılıyla depremzedelere ulaştırılacak yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Çerkezköy Kaymakamlığı`ndan başlatılan kampanya ile ilgili olarak yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "İzmir İlinde 3O Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrası AFAD tarafından başlatılan `Yardım Kampanyasına` ilişkin `DUYURU` metni ve `ihtiyaç` duyulan malzeme listesi` ilişikte gönderilmiştir. Afetzedelere ulaştırılmak üzere ihtiyaç duyulan `Standart Gıda Kolisi ya da Yeni Battaniye`  yardımları İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevli personeli tarafından teslim alınarak, Çerkezköy Polisevinde depolanacak."

GIDA KOLİSİ VE BATTANİYE DAĞITILACAK

İzmir?i etkileyen deprem sonrası afetzedelere gıda kolisi ve battaniye dağıtılacağı belirtildi. İşte ihtiyaç duyulan gıda kolisinin içeriği: 5 kilo pirinç, 2,5 kilo bulgur, 2,5 kilo kuru fasulye, 2,5 kilo mercimek,  5 kg ayçiçeği yağı, domates salçası, 5 kilo şeker, tuz, 1 kilo un ve 2 kilo çay olması planlandı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM