KAYMAKAM ABBAN COVİD-19 DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

KAYMAKAM ABBAN COVİD-19 DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban salgınla mücadelede hijyen maske ve mesafenin önemini belirterek denetimlerine devam ediyor.

Çerkezköy?de korona virüs denetimleri devam ediyor. Denetimlere,  Kaymakamı Atilla Selami Abban,  Çerkezköy Belediye zabıta Müdürü Kenan Erez, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, İlçe Kolluk Kuvvetleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri, sağlık müdürlüğü personelleri katıldı.

Çerkezköy`de denetimde bulunan Kaymakam Abban , ?Ülkemizde de içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler belirlenmektedir. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İlçemizde; Sağlık Bakanlığı ?Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi? ile ilgili Genelgelerimizde belirlenen kural ve önlemler doğrultusunda ilçemizde vatandaşlarımızın kalabalık şekilde bulunabildiği pazaryeri, market, otogar, toplu ulaşım aracı, cadde/sokak, park ve bahçeler, alışveriş merkezleri gibi yerlerde yoğunlaşmanın önlenmesi amacıyla önümüzdeki 10 günlük süreçte farklı iş kollarında denetimler devam edecek. Salgın tehlikesi henüz bitmedi. Vatandaşlarımız maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına dikkat etsinler. Bu salgını bir an önce atlatmak en büyük arzumuz? dedi.

 

 



ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ