KORONANIN KOL GEZDİĞİ PAZARLARDA SIKI DENETİM

KORONANIN KOL GEZDİĞİ PAZARLARDA SIKI DENETİM

Kırklareli?de kovid-19 salgını kapsamında toplu bulunulan yerlerden biri olan ve bulaşma riskinin fazla olduğu Pazar yerleri sıkı bir şekilde denetleniyor.

Kırklareli?de kovid-19 salgını kapsamında toplu bulunulan yerlerden biri olan ve bulaşma riskinin fazla olduğu Pazar yerleri sıkı bir şekilde denetleniyor.

Kırklareli sınırları içerisindeki pazar yerlerinde Ticaret İl Müdürlüğü`nden görevli bir personel, Zabıta, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kontrol Görevlilerinden oluşan bir komisyon ile denetimler gerçekleştiriliyor.
Kovid-19 bulaşma riskini en aza indirmek için yapılan kontrollerde uyulması gereken tedbirler belirtilerek, esnafa ve müşteriye yönelik sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğu hakkında uyarılar yapılıyor. Bu kurallara uymayanlar hakkında ise gerekli yasal işlemler yapılıyor.
Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ?Vatandaşlarımızın belirtilen kurallara uyması Korona virüs salgını riskini azaltacağından büyük önem arz etmektedir? denildi.

 



Yorum Yazın

PAZARDA CÜZDAN HIRSIZLIĞI İDDİASI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

ÇERKEZKÖY İHH’DAN GÖNÜLLERE DOKUNAN İFTAR

KIZILAY’DAN TIP BAYRAMI’NDA DOKTORLARA ZİYARET

METİN KUYUMCULUK’TAN BAYRAMA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

TEKİRDAĞ’DA ŞUBAT AYINDA 3 BİN 269 KONUT SATILDI