ÇERKEZKÖY`DE DENETİMLER SÜRÜYOR

ÇERKEZKÖY`DE DENETİMLER SÜRÜYOR

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öncülüğünde ilçede salgınla mücadele kapsamında `Dinamik Denetim Modeli` aralıksız sürüyor...

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, salgınla mücadele kapsamında denetimleri aralıksız sürdürüyor. Son olarak Kızılpınar`da denetimler yapılırken Kaymakam Atilla Selami Abban, vatandaşları maske , mesafe konusunda uyardı.

Çerkezköy merkezinde ve Kızılpınar?da korona virüs salgınıyla mücadelede virüsün yayılım hızını düşürmek amacıyla alınan tedbirler kapsamında Kaymakam Atilla Selami Abban  başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak,  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılımı ile denetim yapıldı.  Gerçekleştirilen denetimler Çerkezköy Pazaryeri, cadde, sokak, meydan gibi yerlerde maske denetimi, spor tesisleri ile cami ve mescitler gibi yerler, mesafeli oturma planı, HES kodu sorgulama, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyum denetlenirken vatandaşlar da bilgilendirildi.



Anahtar Kelimeler:

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ERBAŞ, KIRKLARELİ’NDE HAFIZLIK KUR’AN KURSLARI İCAZET MERASİMİ’NE KATILDI

TEKİRDAĞSPOR 2024-2025 SEZONUNU AÇTI

İNŞAATTA TOPARLANMA BEKLENMİYOR

SÜPER MEYVE ARONYA HASADI: FAYDASI SAYMAKLA BİTMİYOR

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS AYI FAALİYETİ AÇIKLANDI