ÇERKEZKÖY`DE DEMİRLİ BETON YOL ÇALIŞMASI

ÇERKEZKÖY`DE  DEMİRLİ BETON YOL ÇALIŞMASI

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahallesi`nde Menderes Caddesi üzerinde 900 metre demirli beton yol yapımı bitme aşamasına geldiği bildirildi.

Çerkezköy Belediyesi, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım yapımı çalışmaları kapsamında beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda,  Veliköy Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve 211/1 ile 302/6 parseller arasında kalan yaklaşık 900 metrekare alan da demirli beton yol yapımının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.

900 METREKARELİK ALAN DEMİRLİ BETON YOL İLE KAPLANIYOR

Çerkezköy Belediyesi`nden yapılan açıklamada, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri, Veliköy Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve 211/1 ile 302/6 parseller arasında kalan yaklaşık 900 metrekare alan da demirli beton yol yapımını tamamlanma aşamasına geldiği kaydedildi.

BELEDİYE BAŞKANI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Veliköy Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu?nun arkasında kalan alanda devam eden demirli beton yol çalışmalarınının Başkan Vahap Akay tarafından yerinde incelendiği belirtilen açıklamada,  Belediye Başkanı Vahap Akay ise, ?Veliköy Mahallemiz Menderes Caddesi üzerinde bulunan alandaki demirli beton yol çalışmasını hava şartları müsaade ederse bir iki gün içerisinde tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunacağız? dedi.

Çerkezköy Belediyesi`nin yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları, kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda devam edeceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR