Gündem

Gündem Haberleri

ACI GÜN...

ACI GÜN...

Hayrabolu`da feci bir kaza sonrası dereye uçan otomobilde hayatını kaybeden 8 kişi gözyaşları içinde defnedildi...

Tekirdağ Hayrabolu`da dereye uçan otomobilde hayatını kaybeden 8 kişiden Erkan Arslan (43), çocukları Buğra Barış (19) ve Buğlem Arslan (5) ile kayınpederi Mustafa (65) ve kayınvalidesi Ayşe Öner (67), Edirne`nin Uzunköprü ilçesinde defnedildi. Öner çiftinin torunu Pınar Aldemir (24) ile çocukları Seyit Abdullah (5) ve Emir Umeyr Aldemir (1) de Kapaklı`da toprağa verildi.

BİR AİLE YOK OLDU
Edirne`nin Uzunköprü ilçesinde minibüs şoförlüğü yapan Erkan Arslan, çocukları Buğra Barış ve Buğlem Arslan, kayınpederi Mustafa Öner, kayınvalidesi Ayşe Öner ile kayınbiraderinin kızı Pınar Aldemir, Aldemir`in çocukları Seyit Abdullah ve Emir Umeyr Aldemir ile birlikte 22 UF 474 plakalı otomobille Tekirdağ`ın Muratlı ilçesine gitmek için yola çıktı. Erkan Arslan yönetimindeki otomobil, Tekirdağ-Hayrabolu karayolu Ortaca Mahallesi`nde, demir köprüye çarparak dereye uçtu. Kazada, otomobildeki 8 kişi hayatını kaybetti. Araçta bulunanların, cezaevinde olan Pınar Aldemir`in babasını ziyarete gittikleri ortaya çıktı.
Sürücü Erkan Arslan`ın kanser hastalığından Cumartesi günü yaşamını yitiren eşi Zehra`yı Pazar günü toprağa verdiği belirlendi. Zehra Arslan`ın ölümünden 4 gün sonra meydana gelen kazada ise, eşi Erkan Arslan, çocukları Buğra Barış ve Buğlem de hayatını kaybetti.
EDİRNE`DE TOPRAĞA VERİLDİLER
İstanbul Adli Tıp Kurumu`nda otopsisi tamamlanan  cenazeler, Şehsuvarbey Camii`ne getirildi. Buradaki cenazeye Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm ile vatandaşlar katıldı.
Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm`ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Erkan Arslan ve çocukları, gözyaşları içinde Uzunköprü Mezarlığı`nda toprağa verildi.

KAPAKLI`DA DEFNEDİLDİ
Kazada ölen Erkan Arslan`ın kayınpederi Mustafa ve kayınvalidesi Ayşe Öner ise Uzunköprü`ye bağlı Kiremitçisalih köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Kazada ölen Mustafa ve Ayşe Öner çiftinin torunu Pınar Aldemir ile onun çocukları Seyit Abdullah ve Emir Umeyr Aldemir ise Tekirdağ`ın Kapaklı ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL