AYDINLIK GELECEĞİN PARTİSİ`NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

AYDINLIK GELECEĞİN PARTİSİ`NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı ve teşkilat üyeleri Trakya Flaş Haberi ziyaret ederek editörümüz Selma Vazo ile görüştü.

Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, Trakya Flaş Haberi ziyaret etti. Genel Başkan Danacı; ?Haksızlığa uğrayan milletimizi aynı çatı altında toplamak ilk hedefimiz, Herkese kapımız açık.?dedi.

Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, Partinin Hukuki İşlerden  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Murat Danacı?nın eşi Hacer  Yılmaz Danacı, Genel Sekreter Erdal Açık,  Başkan Vekili Ergun Turgut gazetemizi ziyaret etti.

Trakya Flaş Haber editörlerinden Selma Vazo ile görüşen AYGIP Genel Başkanı Murat Danacı yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler paylaştı. Genel Başkan Danacı, ?Bizler Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı, ülkesini, milletini ve bayrağını sevenleriz. Haksızlığa uğrayan milletimizi aynı çatı altında toplamak ilk hedefimiz, herkese kapımız açık.? mesajını paylaştı.

Partisinin ana çizgileri hakkında açıklamalarda bulunan Danacı şunları kaydetti: ?Bizim misyonumuz Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmezliğini, birlik ve bütünlüğünü, menfaatlerini korumak; milli ve manevi değerlerimize, tarihimiz ve kültürel zenginliklerimize sahip çıkmaktır. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacak spor ve sanat ağırlıklı projelerimiz var. Bizim en büyük avantajımız, A partisi B partisi ekseni altına girmedik. Hedefimiz barış, mutluluk ve adaletin hakim olduğu bir dünya nizamı tesisinde ülkemizin söz sahibi olmasını sağlamak.?

Gerçekleşen görüşmede editörümüz Selma Vazo Trakya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Abdulhamit Albez adına ziyarete gelen AYGIP Genel Başkanı Murat Danacı ve teşkilatına teşekkür ederek partisine siyasi hayatında başarılar diledi.