TEKİRDAĞ 2 GÜNDÜR DALGALARA TESLİM

TEKİRDAĞ 2 GÜNDÜR DALGALARA TESLİM

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ 2 gündür dalgalara teslim olurken, balıkçılar da Marmara Denizi`ne açılamıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ 2 gündür dalgalara teslim olurken, balıkçılar da Marmara Denizi`ne açılamıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, ?Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege?de Kuzey ve Kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50/75 km/s) fırtına bekleniyor. Fırtınanın Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini azaltacağı tahmin ediliyor? diye yapılan uyarılardan sonra Marmara Denizi`nde dün başlayan poyraz 2 gündür etkisini sürdürüyor. Poyraz fırtınasının etkisi ile çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ kıyılarına demirlerken, küçük balık tekneleri da 2 gündür Marmara Denizi`ne açılamıyor. Marmara?nın kıyılarında poyraz etkisini sürdürüyor.

 



Yorum Yazın

TRAKYA TARIM MAKİNALARI KÜMELENME PROJESİNDE İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ’IN 2024 GSYH’Sİ 718 MİLYAR 484 MİLYON TL OLDU

BAŞKAN ÇETİN’E VELİKÖY OSB MTAL’DEN ZİYARET

MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNDEN ÇERKEZKÖY İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07