HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

İŞYERLERİ 22.00`DA KAPANACAK

İŞYERLERİ 22.00`DA KAPANACAK

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı`nın ardından bugün açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüste alınacak yeni önlemleri açıklamalarda bulunurken bazı işletmeler hariç işyerlerinin gece 22.00`da kapanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs ile ilgili alınacak yeni önlemleri açıkladı. Bu tedbirler kapsamında işletmelerin gece 22.00`da kapanması da var.

İşte koronavirüs nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni tedbirler:

"Türkiye bazı şehirlerimizde zaman zaman endişe verici artışlara rağmen genel olarak kontrollü bir süreç yaşıyor. Sağlık altyapımızın gücü, sağlık çalışanlarımız sayesinde bu alanda herhangi bir sorunla karşılaşmadık. 

ESNEK ÇALIŞMA TEŞVİK EDİLECEK

Aşı çalışmaları dünyada ve ülkemizde devam ediyor. Yıl sonunda yurt dışında üretilen aşının ülkemizde kullanılacak hale geleceğine inanıyorum. Yerli aşının da sonbahar zamanında hazır hale gelecektir. Özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecektir. 

DENETİMLER ARTIRILACAK İŞLETMELER 22.00`DA KAPANACAK

Pazar ve market gibi yoğun insanların olduğu yerlerde denetim arttırılacaktır.  Lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetler saat 22:00`de sona erecektir.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI