MİLLETVEKİLİ AYGUN`A İMAR YOLSUZLUĞU SUÇLAMASI

MİLLETVEKİLİ AYGUN`A İMAR YOLSUZLUĞU SUÇLAMASI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun`un imar yolsuzluğu yaptığını söyledi. Yüksel, "Çok büyük imar yolsuzluğu yapıyor" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz gün gazetecilerle  bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yükse, çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmenin ardından, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun`un imar yolsuzluğu yaptığını söyledi.

BASIN TOPLANTISINDA SÖYLEDİ

Süleymanpaşa Belediyesi`nin çalışmalarını değerlendirmek için geçtiğimiz gün gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, toplantının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Milletvekili İlhami Özcan Aygun`un Devlet Hastanesi ile ilgili iddialarını sorduğu Başkan Yüksel, "Bahsettiğiniz vekil bir gazeteci arkadaşımızı arıyor, diyor ki `şöyle şöyle konular olmuş. Bununla ilgili haber yap.` Benim bildiğim bir başka gazeteci arkadaşımızı arıyor, `haber yap` diyor. 10 yıldır beni tanıyorsunuz, içinizden birisi desin ki ?Cüneyt, sen şu adamla ilgili şunu yaz? desin. Benim siyasi ahlakımda, benim öğrendiğim, rahmetli babamın öğrettiği yaşam tarzında böyle bir şey yok. Yüreğin varsa çıkacaksın belgelerle konuşacaksın."
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM
İlhami Özcan Aygun`un imar yolsuzluğu yaptığını söyleyen Başkan Yüksel, şöyle devam etti: "Vekil çok büyük bir imar yolsuzluğu yapıyor, belgelerini getirdim. Bak gazetecilere haber yazın demiyorum, kendim söylüyorum. Çıkacaksın er meydanına, karşıma öyle konuşacaksın. O bunu demişmiş, bu bunu demişmiş, bana iftira yakışmaz arkadaş. Ben belgeyle konuşurum, sen de çıkacaksın, bir gazeteciyi kendine tetikçi kullanacaksın. Ondan sonra ?benim ismimi neden söyledin? diyeceksin, öyle yağma yok. Varsa yüreğim çıkacaksın, böyle böyle yaptı diyeceksin. Bugün suç duyurusunda bulunacağım, kendisine tazminat davası açacağım. Yaptıklarını belgelerle anlatacağım. " dedi.

HERKES SAF SADECE BİZİM VEKİLİMİZ AKILLI!

İmar yolsuzluğunun `imar barışı` kapsamında yapıldığını anlatan Yüksel, şunları kaydetti: " 3 yıl ilçe başkanlığı yaptım, 3 yıl il başkan yardımcılığı, 3 yılda il başkanlığı yaptım. Ben çömez bir siyasetçi değilim, üstelik haramla hiç işim olmaz. Ben nerden geldiğimi ve nereye gideceğimi bilen bir insanım. İmar yolsuzluğu yapıyor. Nasıl bir imar yolsuzluğu yapıyor biliyor musunuz? Biliyorsunuz imar barışı çıktı. İmar barışı ne diyor? 2017 yılının sonuna kadar sen bir yanlışlık yaptıysan gel bu konuyla ilgili, projelerini çizdir, biz senin yerini ruhsatlandıralım. Bu defteri artık kapatalım bitsin bu iş diyor imar barışı. Ama 2017`nin sonuna kadar bu geçerli, ondan sonraki yapıları bağlamıyor. Bizim vekil çok akıllı ya, bütün herkes saf, sadece bizim vekilimiz akıllı. 2019`da bir bina yapıyor, kendisinin iş yerinin olduğu yere bir bina yapıyor. Yaptığı binayı da 2017 öncesi yapılmış gibi gösteriyor. Türkiye muz Cumhuriyeti mi, teknoloji yok mu?"  

700 BİN TL ÇIKINCA KUYRUK ACISI MI BU?
"Birisi şikayet ediyor, valla şikayet eden ben değilim, onu da söyleyeyim" diyen Başkan Yüksel, şöyle devam etti: "Araştırıyor Çevre Müdürlüğü, bir bakıyor arkadaşlar 2017 yılında burası boşmuş zaten, 2018 yılında boş. Ne demek bu? 2019`da yapılmış demek. 280 bin TL Çevre Müdürlüğüne para yatırıyor, işlemleri bitince 280 bin TL`de Tapu`ya yatırıyor, etti mi 560 bin TL. Çevre Müdürlüğü bu konuda uyanıyor, belediyeye bilgi veriyor. Belediye gidiyor, tutanağını tutuyor, 100 bin TL ceza kesiyor. Etti mi yaklaşık 700 bin TL. Cebinden 700 bin TL çıkınca, kuyruk acısı mı bu? Sen yanlış, hileli bir iş yapacaksın, bedelini belediye başkanına iftira atarak mı yapacaksın"

ÖNÜMÜZDEKİ AY YIKACAĞIM
İlhami Özcan Aygun`un yaptığı binaya 1 ay süre verildiğini belirten Yüksel, "Görevde olduğum sürece fakir, fukaranın hakkını sana yedirtmem. Yedirmeyeceğim de, istediğim iftirayı da atabilirsin, ben yıllardır bunu yaşıyorum. Ama belgeyle konuşacaksın, sen fakir, fukaranın hakkını yiyeceksin. Bununla ilgili bir belediye başkanı ceza kesti diye iftira atmaya kalkacaksın.  700 bin TL sayın vekilin cebinden para çıkıyor, neden çıkıyor, imar yolsuzluğundan çıkıyor. 1 ay süre verildi, göreceksiniz. Önümüzdeki ay orayı yıkacağım. İster vekil ol, ister bakan ol, ister kaymakam ol, burada ben olduğum sürece, usulsüzlüğe, yolsuzluğa izin vermiyorum. "



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR