RAHMET VE BEREKET MEVSİMİ MÜBAREK OLSUN

RAHMET VE BEREKET MEVSİMİ MÜBAREK OLSUN

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, üç aylarınbaşlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, mübarek Üç Ayların başlaması dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı. Yüksel, manevi huzur ve sükunun kalplere indiği bereket mevsimi Üç Ayların, İslam alemine bereket, hayır, huzur, şükür ve daimi iman getirmesi temennisinde bulundu. 

Kameri takvime göre Recep, Şaban ve Ramazan aylarından oluşan üç ayların ilahi rahmetin taştığı rahmet ayları olarak müjdelendiğini anımsatan Başkan Yüksel, on bir ayın sultanının müjdecisi olarak da bilinen bu aylarda, bereketli ve feyizli kutlu gecelerin de yer aldığını belirtti.

ÜMMET-İ MUHAMBED`E BEREKET GETİRMESİNİ DİLERİM
Müslümanların uhrevi huzuru kalplerinde hissettiği, Cenab-ı Allah?ın rahmetinin müminlerin üzerine olduğu Üç Aylarda, ibadetlerin arttırılması ve haramlardan sakınılması buyurulduğunu işaret eden Başkan Yüksel mesajında, ?Manevi huzur ve sükunun kalplerimize indiği, rahmet ve bereket mevsimi üç ayları idrak etmeye başladığımız bugün ilahi rahmetin taştığı kutlu bir yolculuğa başlıyoruz. Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesi gibi feyizli ve bereketli gecelerin yer aldığı mübarek üç ayların, vatanımıza, milletimize ve tüm Ümmet-i Muhammed`e bereket, hayır, huzur, şükür ve daimi iman getirmesini dilerim. Allah cümlemizi afvolan kullardan eylesin.? ifadelerine yer verdi. 

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?