Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN KURBAN PAZARI`NI DENETLEDİ

BAŞKAN KURBAN PAZARI`NI DENETLEDİ

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, kurbanlık satış pazarı ve kesim noktasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kurulacak Kurban Pazarı`nda denetlemelerde bulundu. Karadeniz Mahallesi`nde kurulacak büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan pazarını alanını gezen Başkan Yüksel, hayvan tacirlerine verilecek satış yerleri ile pazarın yanında bulunan kesim noktasında devam eden çalışmaları denetledi. 

TEMİZLİK BELEDİYE`DEN

Başkan Yüksel, pazar yerinin satıcıların ve alıcıların rahat biçimde alışveriş yapabilecekleri şekilde düzenlediğini ifade ederek, pazar yerinin çevre düzenlemesi ile temizliğinin de belediye ekiplerince yapılacağını söyledi. 

Hayvan kesim noktasının da yenilendiğini bildiren Başkan Yüksel, "Kesim alanını çevreleyen korkuluklarla çatı ve askı demirlerini elden geçirdik. Bağlantı noktalarını tamir ederek güçlendirdik ve yeniden boyadık. Zemin kaplamasını da yeniliyoruz. Bu bayram kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlarımız için daha estetik ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceğiz." diye konuştu.

 Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü`nce yürütülen çalışmaların, hafta içinde tamamlanacağı bildirildi. 



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI