Gündem

Gündem Haberleri

19 MAYIS`A SİYASET BULAŞTIRDILAR

19 MAYIS`A SİYASET BULAŞTIRDILAR

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, İstanbul seçimlerinde CHP`li Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu`nun sloganının yer aldığı pankartı 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nda açması tepki çekti.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Teşkilatı`nın, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nda, siyasi mesaj vermesi tepki çekti!

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK PANKARTI AÇTILAR

Dün Çerkezköy`de düzenlenen Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine CHP İlçe Teşkilatı, siyasi sloganı taşıdı. İstanbul seçimlerinde CHP`nin Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu`nun kullandığı `Her şey çok güzel olacak.` sloganı yazan bir pankart yaptıran CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetimi tören alanına pankartla girdi. Tören sırasında da pankartı açan CHP`liler, milli mücadelenin 100`üncü yıl kutlamalarında alanı dolduran herkeste soğuk duş etkisi yarattı.

BİZ YAPSAYDIK ONLAR NE DERDİ?

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti`nin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tören alanında CHP`lilerin pankart açması, tepki çekti. Özellikle AK Partililer, şaşkınlık ve tebessümle karşıladığı CHP`lileri ayıp etmekle suçladı. Törene katılan AK Parti İlçe Yönetimi`nden bazı isimler, "Bu ne şimdi. Biz yapsaydık, siyasete alet etmiş olurduk. Bunların yaptığı ne oluyor. Ayıp değil mi. Buraya biz pankart açarak gelmesini bilmiyor muyduk. Bu bayram hepimizin, siyaseti buraya taşımanın yerimiydi?"diye tepki gösterdi.

VATANDAŞLARDA TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan, tören alanında bulunan vatandaşlarda CHP`lilerin İstanbul seçimlerini Çerkezköy`de kutlanan 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına taşımalarına tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, "19 Mayıs`ta bu yapılmaz. Hele 100`üncü yılını kutlarken."diye söylendi.

GÖZLER KÖK VE AYDENİZ`DE

Bu arada, CHP`lilerin tepki çeken pankartı ile ilgili Cumhur İttifakı`nın adayı Binali Yıldırım`ı destekleyen AK Parti ve MHP İlçe Başkanları Ümit Kök ve Ahmet Aydeniz`in ne diyeceği ise merak konusu?



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?