MECLİS SALONU`NDA İLÇE KONGRESİ`NE HAZIRLIK

MECLİS SALONU`NDA İLÇE KONGRESİ`NE HAZIRLIK

CHP`nin bu hafta sonunda yapılacak olan Çerkezköy İlçe Kongresi öncesi adaylar sıkı bir şekilde delegeyle temas kurarken, Ayfer Dönmez`i destekleyen CHP`li Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Belediye Meclis Salonu`nu seçim çalışmalarına açtığı ortaya çıktı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Belediye Meclis Salonu`nu CHP İlçe Kongresi için yürütülen çalışmalara açtı. Başkan adaylarından Ayfer Dönmez`i destekleyen Akay`ın, parti içi çalışmaları Belediye Meclis Salonu`nda yapması tepki çekiyor.

MECLİS SALONU`NDA KONGRE HAZIRLIĞI

Şu ana kadar iki adayın yarıştığı CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı için Ali Çalışkan ile Ayfer Dönmez arasında açıktan tercihini yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu kez inanılmaz bir olaya daha imza attı. Parti içi çalışmalara Belediye Meclis Salonu`nu açan Akay`ın, mesai bitiminde partilileriyle bir araya gelin Ayfer Dönmez`in seçimi kazanması için toplantılar yaptığı öne sürüldü. Geçtiğimiz hafta adaylığını açıklayan Ali Çalışkan`ın parti tabanından gördüğü büyük destek karşısında neye uğradığını şaşıran Belediye Başkanı Vahap Akay`ın akşam saatlerinde Belediye Meclis Salonu`nu ilçe kongresi için açmasına tepki gösteren CHP`liler, "Belediye Başkanı kongrede aday olan partililerimizden birini destekleyebilir. Ayfer Dönmez`i de destekleyebilir. Ancak bunu açıkça yapması etik değil. Üstüne bir de belediyeyi ilçe seçimi için kullanması hiç etik değil. Bu telaş, seçimde destek verdiği adayın kaybedeceğini düşündüğü için mi?"diye sorarken Ali Çalışkan`ın her türlü baskıya ve imkanların kullanmasına rağmen seçimi kazanacağını iddia ettiler.

BU OLAYA AK PARTİ VE MHP GRUBU NE DİYECEK?

Bu arada CHP`lilerin Başkan Akay`ın Belediye Meclis Salonu`nda seçim çalışmaları yaptığını iddia etmesi ayrı bir sorunun daha gündeme gelmesinin fitilini ateşledi. Nitekim, Belediye Meclis Üyeleri`nin toplandığı kamusal bir alan olan Belediye Meclis Salonu`nun bir partinin kongre çalışmaları için kullanılması gözleri diğer partilerin vereceği tepkiye çevirdi. Belediye Meclisi`nde,  CHP dışında AK Parti ve MHP grubunun da yer aldığı biliniyor.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR