İYİ PARTİ`DE İSTİFALAR BAŞLADI...

İYİ PARTİ`DE İSTİFALAR BAŞLADI...

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin`in yönetiminde bulunanlar birer birer istifa etmeye başladı....

Geçtiğimiz yılın son ayında görevden alınan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi`nde hareketlenmeler başladı. İYİ Parti yönetim kurulu üyelerinden, Adil Şarlı ve Ercan Nursel İYİ Parti üyeliğinden istifa etti.

250 KİŞİ İSTİFA EDECEK!

Geçen aralık ayında İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve yönetim kurulu üyeleri, hiç tepki vermemişti! Görevden alınan yönetimde şu günlerde hareketlilik var. Tepki istifaları başladı. İYİ Parti`nin kurucu eski yönetim kurulu üyeleri Adil Şarlı ve Ercan Nursel`in  yeni ilçe yönetimi ve Milletvekili Enez Kaplan`a tepki olarak parti üyeliğinden istifalarını Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu`na verdi. Yakında, Cemal Turlin döneminden 250`ye yakın kurucu üyenin istifa edeceği belirtiliyor. İYİ Parti`nin Çerkezköy`de aday çıkarmaması halinde kurucu üyelerin birer birer istifa edeceği belirtiliyor.

HER HAFTA İSTİFA OLACAK!

Eski Başkan Cemalettin Turlin ise birlikte yol arkadaşlığı yaptığı üyelerin istifasını durdurmak için uğraştığı ancak bunun çok zor olduğunu söyledi. Turlin, "İYİ Parti aday çıkarmaması durumunda kurucu üyeler partiden istifa edeceğini söylüyor. İstifaları durdurmak çok zor. Her hafta istifalar olacak."dedi.



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI