KIRSAL MAHALLE CAMİLERİ CUMA NAMAZINA HAZIR

KIRSAL MAHALLE CAMİLERİ CUMA NAMAZINA HAZIR

Süleymanpaşa Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de Cuma namazı öncesi dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Korona virüsü salgını ile mücadelesini aralıksız sürdürürken, vatandaşların gönül rahatlığı ile dini vecibelerini yerine getirebilmeleri için de tüm hijyen tedbirlerini tesis ediyor. Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de Cuma namazı öncesi dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

DOKUZ MAHALLEDE CAMİLER ARINDIRILDI

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan ekipler, ilçe merkezinde Cuma namazı kılınacak camilerin dezenfeksiyon çalışmalarını yerine getirirken, ayrıca kırsal mahallelerde faaliyet gösteren ekipler de köy camilerinde arındırma çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Aşağıkılıçlı, Generli, Güveçli, Hacıköy, Karansıllı, Nusratlı, Seymenli, Yazır ve Yukarıkılıçlı Mahallelerinde köy camileri dezenfekte edilerek Cuma namazına hazır hale getirildi. Böylece kırsal mahallelerde Cuma namazını eda etmek isteyen vatandaşların sağlığını tehdit edebilecek riskler de ortadan kaldırılmış oldu.

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?