Tarih: 09.08.2019 18:47

CAMİLER BAYRAMA HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Kurban Bayramı nedeniyle camilerde bayram temizliği gerçekleştirildi. Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi Temizlik Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde cami ve mescitleri temizledi.

KAPAKLI CAMİLERİNDE TEMİZLİK YAPILDI

İlçedeki ibadethanelerde temizlik çalışmaları yürüten Kapaklı Belediyesi, Kurban Bayramı yaklaşması nedeniyle hız verdiği çalışmalarına bayram temizliğini de ekledi. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmalar kapsamında, her gün farklı ibadethaneler baştan aşağı temizlenerek süpruldu.

Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde başladığı ve akşam saatlerine kadar süren temizlik çalışmalarıyla camiler  temizleniyor ve daha sağlıklı koşullara kavuşturuldu. 

TEMİZ VE BAKIMLI OLMASINI ÖNEMSİYORUZ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  ?Camilerimizin temiz ve bakımlı olmasını önemsiyoruz. Birçok camimizin çevre düzenlemesini ve onarımlarını gerçekleştirdik. Düzenli olarak ilçemiz genelinde camilerimizin temizliğine de devam ediyoruz. Kurban Bayramı öncesi camilerimizdeki temizlik çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçedeki genelindeki ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri yapılıp, bahçeleri yıkandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —