Gündem

Gündem Haberleri

100 BİSİKLETLİ GENÇ BULUŞTU

100 BİSİKLETLİ GENÇ BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, 100 Genç Bisikletli Gençliğin 100. Yılında Tekirdağ`da buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılında, Atatürk`ün izinde 100 genç bisikletliyi buluşturdu.

Süleymanpaşa İlçesindeki Sahil Dolgu Alanında gerçekleşen bisiklet turunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

TÜM İLÇELERDEN KATILDILAR

Tekirdağ`ın Süleymanpaşa, Saray, Ergene, Muratlı, Şarköy, Çerkezköy, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde faaliyet yürüten bisiklet kulüplerinin yer aldığı turda, katılımcılar Türk Bayrakları ve Atatürk fotoğrafları eşliğinde sahilde bisikletleri ile tur attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Mustafa Kemal Atatürk`ün, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti`ni gençlere emanet ettiğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR