BİLAL`İN DÜĞÜNÜ AMBARDERE`Yİ SALLADI!

BİLAL`İN DÜĞÜNÜ AMBARDERE`Yİ SALLADI!

Güreşler Ağası İşadamı Mesut İşlek`in ortanca oğlu Bilal rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Hayatını Bahar Oğuz ile birleştiren Bilal`in düğününde Coşkun Sabah unutulmaz parçalarıyla davetlilere muhteşem bir düğün yaşattı.

Çerkezköy`ün tanınan işadamlarından Güreşler Ağası  Mesut İşlek`in oğlu Bilal, görkemli bir düğünle hayatını  Meryem-Erdoğan Oğuz çiftinin kızı Bahar Oğuz ile hayatını birleştirdi. Düğünde ünlü isim Coşkun Sabah davetlilere unutulmaz şarkılarını bir kez daha söyledi...

İŞLEK AİLESİ MİSAFİRLERİNİ KAPIDA KARŞILADI

Dün gece  İşlek Ailesi`nin Ambardere?deki hanesinde gerçekleştirilen düğün töreninde Mesut İşlek eşi Tahire İşlek ve gelin Bahar Oğuz ile damat Bilal İşlek davetlileri kapıda karşıladı. Tek tek davetlilerle selamlaşan Çerkezköy`ün tanınan işadamlarından Mesut İşlek, korona virüs nedeniyle de düğün evinde tüm önlemleri aldı. Davetliler, mesafe kuralına uygun şekilde, gelin ve damadı tebrik ederken, takılarda önceden hazırlanan sandığa bırakıldı. Takı töreni ayrıca yapılmayan düğün canlı müzik eşliğinde yüzlerce davetliye sunulan yemekle devam etti. 

MEŞALE VE ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE İLK DANS

Davetlilerin yerini almasının ardından  gelin ve damat yanan meşaleler ve alkışlar eşliğinde sahneye geldi. Romantik bir şarkı eşliğinde ilk danslarını yapan Bahar-Bilal çifti daha sonra düğün pastasını kesti. Romantik dansın ardından hareketli parçalarla davetliler kendilerini piste attı. Gecede yerel sanatçıların coşturduğu davetliler daha sonra TRT sanatçısı Sami Aksu ve Coşkun Sabah ile coşkunun zirvesine ulaştı. Birbirinden güzel şarkılarıyla sahneyi hareketlendiren Sami Aksu, daha sona yerini ünlü sanatçı Coşkun Sabah`a bıraktı. Gecede Mesut Ağa, davetlilerle birlikte pistte gönlünce oynarken, para saçmayı da ihmal etmedi. Ağa`nın paraları gelin ve damadın başının üstünden yere dökülürken, çocuklar para toplama yarışına girdi.

UNUTULMAZ PARÇALARI BİR KEZ DAHA SESLENDİRDİ

Gecenin en renkli performansı ünlü sanatçı Coşkun Sabah`tan geldi. Udu ile davetlilerin arasında dolaşan Coşkun Sabah, unutulmaz eserlerini bir kez daha seslendirdi. Milyonlarca insanın gönüllerine giren şarkılarına Bahar-Bilal çiftinin düğününe katılan şanslı sanatseverlerin eşlik ettiği Coşkun Sabah, "Aşığım sana", "Hatıram olsun", "Haberin var mı" gibi hit parçalarını seslendirdi.

GÖKYÜZÜ AYDINLANDI

Ambardere`den Çerkezköy semalarına yükselen havai fişeklerle renklendiği düğün törenine yüzlerce davetli katıldı. Dakikalarca süren havai fişek gösterisi, davetliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Çok sayıda tanınan simanın katıldığı düğüne Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, STK temsilcisi, siyasiler, işadamları, İşlek ve Oğuz Aileleri`nin yakınları katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde düğüne il başkan yardımcılarıyla katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan`a, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi  Sait Yazı ve AK Parti Çerkezköy  İlçe Başkan Adayı Kamil Çetintaş eşlik etti. Mestan Özcan`ın Coşkun Sabah şarkılarına eşlik etmesi, renkli görüntüler ortaya çıkardı.

 

İŞTE DÜĞÜNDEN KARELER....

Misafirleri kapıda karşıladılar...

Gelin ve damat alkışlar eşliğinde sahneye geldi...

İlk dans...

Davetliler piste attı kendini...

TRT sanatçısı Sami Aksu gelinle damadı tebrik etti...

Sami Aksu, birbirinden güzel parçalarıyla düğünü renklendirdi...

Mesut Ağa, gelini ve oğluyla döktürdü....

Mesut Ağa`nın en mesut günü...

Mesut Ağa, davetlilerle tek tek ilgilendi...

Düğün pastasını kestiler...

Mesut Ağa, paraları gelin ve damadın başından saçtı...

Performans sonrası Sami Aksu, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ile...

Coşkun Sabah, unutulmaz parçalarını davetliler için söyledi...

Trakya Flaş Haber`in de olduğu masa... Güven 1 Sağlık Birimi`nin sahibi Dr. Ali Çolak ve eski muhtar Şükrü Dumanlar...

 

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR