BÜYÜKŞEHİR TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

 BÜYÜKŞEHİR TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Büyükşehir Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile yetkili işçi sendikası olan Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu`na (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası arasında, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde görev yapan daimi işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

ALBAYRAK: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Belediye Meclis Salonu`nda gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  "İmzalayacağımız bu sözleşmenin işçilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal demokrat belediyecilik anlayışını benimseyen bir belediyedir. Çalışanlarımızın her zaman en iyi şartlarda sendikal haklarından yararlanmasını önemsiyoruz. İşçilerimiz için imkanlarımızın da elverdiği ölçüde mümkün olan en iyi şartlarda bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun" dedi.

Başkan Kadir Albayrak`ın ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal da birer konuşma yaparak toplu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundular.  

Disk Genel İş Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak da hassasiyeti ve desteğinden dolayı Başkan Albayrak`a teşekkür etti ve sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz,  DİSK Genel İş Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından imzalandı.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI