SELFİLERİN NEDEN OLDUĞU TOPLANTI YAPILDI!

 SELFİLERİN NEDEN OLDUĞU TOPLANTI YAPILDI!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonunda yaşanan `Selfili` protestoların ardından toplu ulaşım kooperatifi temsilcileriyle toplantı yaptı...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz hafta sonunda Çerkezköy ve Kapaklı arasında hizmet veren toplu ulaşım kooperatifleri arasında yaşanan güzergah tartışması ve Belediye Başkanları`nın da bu tartışmaya karışmasının ardından toplantı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesinde gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Kadir Albayrak`ın yanı sıra Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan,  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, taşıma kooperatiflerinin temsilcileri de yer aldı.

 

ALBAYRAK TOPLANTI YAPTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, S.S.41 nolu Kapaklı, S.S.25 nolu Akarsu, S.S.122 nolu Veliköy, S.S.61 nolu Kızılpınar ve S.S.71 nolu Pınarca toplu taşıma kooperatif temsilcileriyle değerlendirme toplantısında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda bütün taşıma kooperatifi temsilcileri ve Şoförler Odası temsilcileri görüş ve önerilerini tek tek açıkladı. Toplantının açılış konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptı. Albayrak, Çerkezköy ve Kapaklı arasında Belediye Başkanları`nın da karıştığı `selfi`li protestoları doğru bulmadığını söylediği toplantıdan `Birleşme kararı çıktı.

BİRLEŞME KARARI ÇIKTI

Toplantıda, genel sorunlar hakkında değerlendirmeler yapılırken, taşıma kooperatiflerinin temsilcilerinin talep ve önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Burada Tekirdağ ve Çerkezköy Şoförler Odası Başkanları da görüş ve önerilerini iletti. Toplantının ardından Trakya Flaş Haber`e konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, önümüzdeki iki aylık süre içerisinde taşıma kooperatiflerinin birleşmesine yönelik, istişareler yapılacağını belirtti. As, "Genel sorunların giderilmesi için kooperatiflerin birleşerek, tek çatı altında hizmet vermesi görüşü üzerinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çerkezköy`de perşembe günü kooperatif temsilcisi arkadaşlarımızla yeni bir toplantı yapacağız. "dedi.

BİR HAFTA SONRA RAPOR SUNACAKLAR

Toplantı sonrasında Trakya Flaş Haber`e konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kooperatif temsilcisi arkadaşlarımız kendi aralarında `birleşme` konusunda yapacakları çalışmayla birlikte bir hafta sonra bana rapor sunacaklar."dedi.

OTOBÜS KOYAR YİNE ÇÖZERİM

Başkan Albayrak, Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne vatandaşların tek vasıtayla gitmesi konusundaki şikayetlerle ilgili ise, " Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne vatandaşlarımızın, Kapaklı`dan, Kızılpınar`dan, Karaağaç`tan ulaşımı gibi sorunu aralarında çözmezlerse, ben otobüs koyarım ama bu sorunu çözerim. Kooperatif temsilcisi arkadaşlarımıza bunu da söyledim." ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler:

İSTANBUL-EDİRNE OTOYOLU’NDA YANGIN

SILA BEBEĞİN ANNESİNİN UYUŞTURUCUDAN CEZAEVİNDE YATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

MEVLİD KANDİL ÖZEL PROGRAMI DÜZENLENDİ

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ŞEHİTLERİ ANILDI

ÇERKEZKÖY’DE 4 DERSLİKLİ ANAOKULU YAPTIRILACAK