HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BÜYÜKŞEHİR`DEN 11 İLÇEYE YURT

BÜYÜKŞEHİR`DEN 11 İLÇEYE YURT

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı bugün yapılırken, Başkan Kadir Albayrak `11 ilçeye 11 okul projesi`nin ardından `11 ilçeye 11 öğrenci yurdu` yapacaklarını açıkladı ve ilk protokol Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt ile gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2020 Eylül Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirildi.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonu`nda COVİD-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

11 İLÇEYE 11 ÖĞRENCİ YURDU PROJESİNİN İLK ADIMI ATILDI

Meclis Toplantısında ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin büyük çaplı ve önemli projeleri arasında yerini alacak olan "11 İlçeye 11 Öğrenci Yurdu" projesinin ilk adımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından imzalanan iş birliği protokolü ile atıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından imzalanan iş birliği protokolüne göre, 11 İlçeye 11 Öğrenci Yurdu projesinin ilk etabı Çorlu ilçesinde yapımına başlanacak kız öğrenci yurdu ile gerçekleşecek.

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi daha önce 11 İlçe`ye 11 Okul projesini hayata geçirmişti.

KIZILPINAR`A ÇÖPLÜK ALANI YAPILMAYACAK

Bu arada, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın hem Çerkezköy Belediye Meclisi`nde hem de daha sonra düzenlediği basın toplantısında gündeme getirdiği Kızılpınar Mahallesi`nde çöp alanı oluşturulmayacağı ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Demirli ve Çorlu Karatepe`de Katı Atık Bertaraf Tesisi kurulacağını belirterek, "İki tane tesis yeter üçüncüsü rantabl değil. Sorun çözülmüştür."diye noktayı koydu.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI