Tarih: 25.01.2019 13:54

MİNİKLERE BÜYÜKŞEHİR`DEN KARNE ŞENLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen ?Sevgi Ormanı? adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi?nde sahnelendi.

TİYATRO ŞENLİĞİ

 ?Sevgi Ormanı? isimli çocuk tiyatrosu bugün 11.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde üç seans olarak sahnelenirken, tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, ?Yorucu bir eğitim ve öğretim döneminin ardından öğrencilerimiz yarıyıl tatiline çıktılar. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatillerinde bol bol dinlensinler, eğlensinler, güzel vakit geçirsinler ve kitap okusunlar. Yarıyıl tatili nedeni ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Çerkezköy?deki öğrencilerimizi iki adet tiyatro oyunu ile buluşturmak, güzel ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak istedik? dedi.

ÇOÇO, ÇİÇİ VE ODRİK DE SAHNELENECEK

26 Ocak Cumartesi (Yarın) günü de ?Çoço, Çiçi ve Odrik? isimli oyun saat 11.00, 13.00 ve 15.00?da Halk Eğitim Merkezi?nde sahnelenecek ve tüm çocuklarımız bu oyunu da ücretsiz izleyebilirler. Belediye Başkanı Vahap Akay ?Sevgi Ormanı? ve ?Çoço, Çiçi ve Odrik? isimli tiyatro oyunlarını Çerkezköylü çocuklarla buluşturduğu için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi?ne teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —