BÜYÜKŞEHİR 350 TON SICAK ASFALT SERDİ

BÜYÜKŞEHİR 350 TON SICAK ASFALT SERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinde bulunan Omurtak Caddesi ile İsmetpaşa Bulvarı arasındaki kavşakta başlattığı bitümlü sıcak karışım (BSK) serim çalışmalarını tamamladı.

Yol yapım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinde bulunan Omurtak Caddesi ile İsmetpaşa Bulvarı arasındaki kavşakta başlattığı bitümlü sıcak karışım (BSK) serim çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma kapsamında bahse konu kavşakta toplamda 350 ton sıcak asfalt olarak serimi gerçekleştirildi. 

?İL GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK?

Yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Yol yapım çalışmalarımızı 11 ilçemizde 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapımı tamamlanan yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

 



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR