Gündem

Gündem Haberleri

BOĞA ÇERKEZKÖY`Ü DÖRT DÖNDÜ!

BOĞA ÇERKEZKÖY`Ü DÖRT DÖNDÜ!

Bugün öğleden sonra kesilmek üzere bekleyen kurbanlık boğa, Çerkezköy`ün altını üstüne getirdi.

Çerkezköy`de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi`nde kesilmeyi beklerken kaçan kurbanlık boğa, sahibine zor anlar yaşattı. İlçeyi dört dönen boğa, sonunda belediye görevlileri tarafından uyuşturucu iğneyle vurularak durduruldu.

KURBANLIK BOĞA`DAN ÇERKEZKÖY TURU

Kurban Bayramı`nın ilk günü öğleden sonra 16.00 sularında Çelebi Öğrenci Yurdu`nun bahçesinden kaçan boğa, Hükümet Konağı`ndan Narin Kavşağı`na kadar tüm Çerkezköy`ü turladı.  Aynı zamanda kurban kesim yeri olan Çelebi Öğrenci Yurdu`nun bahçesinde kesilmeyi beklerken, ipini kıran boğa önce Atatürk Caddesi`ne kendini attı. Buradan altı yol kavşağına doğru giden boğa, Hükümet Konağı`nın orada bir süre turladı. Peşine takılan boğanın sahibi ve yakınları tarafından yakalanmaya çalışan boğa, huysuzluğu ile dikkat çekti. Yol boyunca gördüğü araçlara ve insanlara kafa atarak ilerleyen boğanın hışmından vatandaşlar zor kurtuldu. Uzun süre peşinden koşan kurbanlık boğanın sahipleri, bir türlü durduramadı. Boğa, Öztrak Caddesi`nden bu kez yukarı kaçarak eski KİPA Alışveriş Merkezi`nin bulunduğu bölgeye çıktı. Narin Kavşağı`ndan tekrar araçlara saldırarak kaçan kızgın boğa, Gazi Osman Paşa Mahallesi`ne kadar geldi. Buradan da tekrar caddelerden Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi`ne doğru ilerleyen boğa, şelale parkın bulunduğu bölgede durduruldu.

Belediye ekiplerinin iğne attığı sırada huysuzlanan boğa defalarca sağa sola kaçtı. Sonunda uyuşturucu iğneyle vurulan boğa güç bela durduruldu. Kafasına çuval geçirilen boğanın gözleri kapatılarak, kurban kesim yerine tekrar götürüldü.



VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI