HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BOZOĞLU SOKAK HANGİ İLÇEYE BAĞLI?

BOZOĞLU SOKAK HANGİ İLÇEYE BAĞLI?

Dün Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, altyapı yapan kurumlara karşı "Artık kazı yaptırmayacağım" diyerek vatandaşın paralarının `Yap-boz` a gitmesine karşı bayrak açarken Çerkezköy`de koca bir mahalleyi çamura beleyen TREDAŞ ekiplerinin ardında

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Bozoğlu Sokak, geçtiğimiz hafta yapılan alt yapı çalışmasının ardından eski haline getirilmediği için çamura bulanmıştı. Mahalle çamur deryasına dönerken, bugüne kadar Çerkezköy Belediyesi`nden müdahale gelmemesine vatandaşlar tepkili. Mahalle sakinleri, "Çamur olup asfalta yapışmış artık yağmurda ne olacak bakalım."diyor.

GÜNLERDİR BELEDİYE ORTADA YOK

Geçtiğimiz hafta Gazi Osman Paşa Mahallesi Bozoğlu Sokak`ta TREDAŞ ekipleri, altyapı çalışması yaptı. Yapılan çalışmanın ardından kazılan alanın üstü toprakla örtüldükten sonra ekipler mahalleyi terk etti. Bunun ardından bir gün sonra yağmur yağması sonrası kazı alanın toprakları cadde ve sokaklara doğru çamur halinde yayılmaya başladı. Yağmur sularının taşıdığı toprak neredeyse tüm mahalleyi çamura bulandırırken, mahalle sakinleri Trakya Flaş Haber aracılığıyla tepkilerini dile getirdi. Geçtiğimiz cuma günü gündeme taşıdığımız Bozoğlu Sokak`taki çamur deryasının üzerinden günler geçti, Çerkezköy Belediyesi`nin bu duruma müdahale etmeyi bırak oralıklı dahi olmadığı ortaya çıktı.

BU MAHALLERİN SORUMLUSU BELEDİYEDİR

Günlerdir çamur deryasına bulanmış cadde ve sokaklarda yürüyen Çerkezköylü vatandaşlar, bu kez tepkilerini çok sert dile getirdi. Vatandaşlar, "Bu sokakların bir sorumlusu olmalı değil mi? Kim bu sokakların sorumlusu, belediye değil mi? Sorumsuz kişilerin yaptığı çalışmaları kim takip edecek. Bozoğlu Sokak, başka bir ilçeye mi ait. Çerkezköy Belediyesi nerede? Burada çalışma yapıldı ekipleri uyardık, dinlemediler öylece bırakıp gittiler. Vatandaş olarak biz başka ne yapabiliriz. Ama belediye yasal işlem yapabilir. Ayrıca günlerdir mahalle kurumuş çamur. Bunun temizliği yapılabilir. Pandemi günlerinde bu rezalete nasıl göz yumuluyor. Sözde sokaklar yıkanıyordu. Şimdi ne oldu?  Süleymanpaşa Belediye Başkanı kazı yapan kurumlara karşı tepki gösteriyor. Bizim Belediye Başkanımız, mahallelerinden habersiz. Bu sokaklar şu an kurumuş çamur toprağı. Yağan yağmur sayesinde kazı alanın toprakları çamur olup asfalta yapışmış artık yağmurda ne olacak bakalım. Çerkezköy Belediyesi`nden bu duruma müdahale etmesini, yollarımızı bu pislikten temizlemesini bekliyoruz."diye çıkıştılar.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI