Gündem

Gündem Haberleri

BETONU KIRILDI DEMİRİ BELA OLDU!

BETONU KIRILDI DEMİRİ BELA OLDU!

Çerkezköy Belediyesi`nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi`nde yaptığı demirli beton yollar bozulunca, demirler gün yüzüne çıktı. Hem insanlara hem araç lastiklerine tehdit olan demirlerin bir an önce kapatılması bekleniyor...

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi`nde birçok sokakta demirli beton yol hem insanlara hem araç lastiklerine tehdit oluşturuyor. Yoldan geçen vatandaşların takılarak düştüğü kırılmış beton yolun içerisinden dışarı çıkan demirler, her an bir aracın lastiğinin de patlamasına neden olacak halde. Bozulan demirli beton  yolların çapı bir iki metreyi buluyor. Bu arada kaldırımlarda da çöküntüler hayli fazla.

YOLDAN GEÇENLER TAKILIP DÜŞÜYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan demirli beton yollar, parçalanmış halleriyle dikkat çekiyor. Beton yolun betonlarının kırılması sonucunda dışarı sarkan demirler, yoldan geçen vatandaşların takılıp düşmesine neden oluyor.  Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi`nde yapılan demirli beton yolların çöküşü o kadar fazla ki adeta fotoromanı çıktı. Çerkezköylü bir genç  vatandaş, dün gece takılıp düştüğü yolda ayakkabısının da zarar gördüğünü belirterek, "Bu demirler yoldan geçen araçların lastiklerinin patlama sebebi resmen. Benim de az kalsın yüzüm gözüm kan içinde kalacaktı. Ayakkabımın yırtılmasıyla kurtuldum."diyerek tepkisini dile getirdi.

BELEDİYE YETKİLİLERİNE ÇAĞRI

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak ve Şehit Erdinç Duran Sokak`ta birçok noktada uzun süreden beri bozuk demirli beton yol bulunduğunu belirten vatandaşlar, "Burada yol ve kaldırımlar bozuk. Buradan öğrenciler geçiyor. Bu demirlere takılıp düşüyorlar. Araç sürücüleri de görmediği takdirde bu demirler araçlarının tekerleklerini patlatacak şekilde duruyor. Allah göstermesin bir kaza olmadan belediye yetkilileri bunları kapatmasını bekliyoruz."çağrısı yaptı.



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI