Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÜNLÜ SANATÇI BENGÜ, KARNI BURNUNDA KONSER VERDİ

ÜNLÜ SANATÇI BENGÜ, KARNI BURNUNDA KONSER VERDİ

55`inci Uluslararası Kiraz Festivali`nde karnı burnunda sahne alan ünlü şarkıcı Bengü, Tekirdağlılara muhteşem bir gece yaşattı.

Tekirdağ`da düzenlenen 55`inci Uluslararası Kiraz festivalinde ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda sahne aldı. 7,5 aylık hamile olan güzel şarkıcı gece geç saatlere kadar sahnede hayranlarına şarkılarını söyledi.

KİRAZ FESTİVALİ`NDE KONSER VERDİ

Yakında anne olmaya hazırlanan Bengu, konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Tekirdağ`da düzenlenen 55`inci Uluslararası Kiraz Festivali`nde ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda sahne aldı. Sahneye çıkan şarkıcı Bengü, "Kızımla birlikte burada sahnedeyim. Burada olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Tekirdağ`ın merkez ilçesi Süleymanpaşa Belediyesince bu yıl 55`incisi düzenlenen Uluslararası Kiraz festivali tüm hızıyla devam ediyor. İl dışı ve çevre illerden gelenlerinde büyük ilgi gösterdiği festival binlerce kişinin katılımıyla akşam konserleriyle devam ediyor. Ünlü sanatçı Bengü`nün konser vereceğini duyan yüzlerce vatandaş erken saatlerde konser alanına gelerek alandaki yerlerini aldı. İlerleyen saatlerde yüzlerce vatandaşın konser alanını doldurmasıyla, hamile olan şarkıcı Bengü güvenlikçilerin yardımıyla sahneye çıktı.

HERŞEYE RAĞMEN OLDUKÇA HAREKETLİYDİ

Süleymanpaşa sahil dolgu alanda kurulu konser alanında sahne alan ünlü sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü şarkıcı karnının burnunda olmasına rağmen sahnede oldukça hareketli olduğu gözlemlendi. Konser alanını dolduran yüzlerce vatandaşta zaman zaman ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti.

KIZIMLA BİRLİKTE GELDİM

Sanatçı Bengü şarkı arasında yaptığı konuşmasında, "Bugün kızımla birlikte burada sahnedeyim. ve burada olmaktan son derece mutluyum. Tekirdağ`ı seviyorum. Kirazını da ayrı seviyorum "dedi.

Bengü`nün konseri gece geç saatlere kadar sürdü. Konserde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bu anı selfi ile ölümsüzleştirdi.



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ