Tarih: 28.07.2020 18:15

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ`NDE KORONA ALARMI!

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Belediyesi`nde Korona Virüs Alarmı! Belediye`nin iki ayrı biriminde bazı personelin korona virüs (Kovid-19) testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nde görevli bazı personellerin korona virüse yakalandığı öğrenildi. Zabıta Müdürlüğü`nde görevli iki personelin bazı belirtiler göstermesi üzerine Devlet Hastanesi`nde yapılan testlerinin pozitif çıkması üzerine bu personelin hemen karantinaya alındığı ve yakınlarına da karantina uygulandığı belirtildi. Bu arada, yine Çerkezköy Belediyesi`nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nde görevli iki personelinde aynı şekilde korona virüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle hemen olağanüstü tedbirlerin alınarak karantinaya geçildiği kaydedildi.

BÜYÜKŞEHİR ESFALT EKİBİNDE DE KORONA TESPİT EDİLDİ

Bu arada, Çerkezköy`de Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asflat çalışmasında görevli bir personelde de korona virüse rastlandığı belirtiliyor. Asfalt çalışmasının yarıda bırakılmasına neden olan personelin hemen karantinaya alınarak hastaneye yatırıldığı belirtiliyor. Söz konusu personelle çalışan diğer personellerinde karantinaya alındığı kaydedildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —