Gündem

Gündem Haberleri

BBP`DEN PROTOKOL ZİYARETİ

BBP`DEN PROTOKOL ZİYARETİ

BBP MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, İlçe Başkanı ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak?ı makamında ziyaret etti.

BBP (Büyük Birlik Partisi) MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, İl Başkanlığı`nı bıraktıktan sonra yeni göreviyle ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Demircan, son olarak Tekirdağ`da İlçe Başkanı ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Valisi Aziz Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak?ı makamında ziyaret etti.

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, son genel kongrede MKYK Üyesi seçilirken, il başkanlığını da bırakacağını açıklamıştı. Genel Merkez tarafından MKYK Üyeliğinin ardından Trakya Bölge Sorumlusu görevi de verilen Turan Demircan, son günlerde bölgede hareketliliğin startını verdi. Trakya`da başta üye kaydı olmak üzere teşkilatlarda yeni atılımlar gerçekleştirmeye başlayan Demircan, protokol ziyaretlerine de başladı. Yeni göreviyle birlikte Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ı makamında ziyaret eden Demircan`a beraberinde partisinin ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL