BBP?Lİ DİLER CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADI

BBP?Lİ DİLER CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADI

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ?Çocuklarımızı camilere götürelim ki kimlerin önünde eğilmesi gerektiğini öğrensinler.? dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, mesajında şunları kaydetti:

?Çocuklarımızı camilere götürelim ki kimlerin önünde eğilmesi gerektiğini öğrensinler. Milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan hakkın ve hakikatin her daim sesini duyuran kıymetli din görevlilerimizin camiler haftasını tebrik ediyorum. Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle tüm din görevlilerin, tüm cami hizmetkarlarını,  cemaatlerini, hayır sahiplerini gönülden tebrik ederim. Rabbim şehirler için İslam kimliği olan camilerimizi ve gönlüyle hizmet eden tüm din adamlarımızı sayısını artırsın. Camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ediyor sevgi saygıyla muhabbetle en kalbi duygularla, bütün hocalarımızı selamlıyorum. Ahirete intikal eden tüm din görevlilerimize Allahtan rahmet dilerim hayatını devam eden tüm din görevlilerimize sağlıklı huzurlu başarılı mutlu uzun ömürler dilerim. Camiler ve din görevliler haftasını kutlarım.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ilçe genelinde bulunan camiler, mescitler, cem evlerini, Kur?an Kurslarını ve din görevlilerini de ziyaret ederek, Kovid19 salgınına karşı maske, kolonya dağıtımı yaparak haftalarını kutladı.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR