Gündem

Gündem Haberleri

BBP`DEN KAPAKLI`DA ASKER MEVLİDİ

BBP`DEN KAPAKLI`DA ASKER MEVLİDİ

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından askere gidecek gençler için mevlid-i şerif okutuldu...

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Kapaklı`dan askere gidecek gençler için mevlid-i şerif okutuldu.

ALPEREN OCAKLARI`NDA DÜZENLENDİ

Kapaklı Alperen Ocakları`nda düzenlenen mevlid-i şerifin ardından BBP İlçe Başkanlığı`nca askere gidecek gençlere ikramda bulunuldu. Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, tüm askerlere hayırlı teskereler dileğinde bulunurken, "Vatanımızı göz dikenlere, bölücülere ve bunların tuzak ve oyunlarına karşı aziz vatanımızı bayrağımızı, namuslarımızı canlarımızı mallarımızı, dinimizi, tüm dünyada mazlumları, insanlığa barışı, huzuru, güvenliği sağlamak, kıyamete kadar askerlerimize ve Türk milletimize, ecdadımızdan emanettir. Kutsal olan emanet korumakta olan içeride dışarıda görev yapan askerlerimize, polisimize güvenlik güçlerimize, askere yeni gidecek olan evlatlarımıza Allah güç, kuvvet versin. Sağ salim ailelerine ve evlerine dönmelerini cenabı Allah`tan niyaz ederim."diye konuştu.

Okunan mevlidin ardından duaların edildiği programda askere yeni gidecek gençlere tavsiyelerde bulunan Diler,  sözlerini şöyle tamamladı: "Bu güne kadar din için, vatan için, insanlığın barış ve huzuru için şehit olan ecdadımıza, Cumhuriyeti bize kuran gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitlerimize, ahirete göç etmiş gazilerimize tüm ölmüşlerimize, Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun hayatta kalan gazilerimize sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum."



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL