Politika

Politika Haberleri

KURTULUŞ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

KURTULUŞ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe Muratlı?nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe Muratlı?nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Muratlı Belediye Başkanı Tepe mesajında;?İlçemizin düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümünü,97 yıl önceki ruh ve heyacanla kutluyoruz. Bize bu onuru, sevinci, bu bayramı yaşatan kahramanlarımızı saygıyla, minnetle, rahmetle anıyor hepimizin 2 Kasım Kurtuluş Bayramını tebrik ediyorum.

GELECEK NESİLLERE BIRAKACAĞIMIZ EN DEĞERLİ MİRASTIR

Ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olan Demokratik, Laik, Çağdaş kimliğiyle Türkiye Cumhuriyeti Atalarımızdan bizlere, bizlerden de gelecek nesillere bırakacağımız en değerli mirastır.

 Bizlerinde yüreği aynı kutsal amaçlar için çarptıkça, ulusumuzu parçalamak isteyenlerin planları daima başarısızlığa mahkûm olacaktır. Türk milleti olarak sahip olduğumuz milli mirası, Cumhuriyeti, Ulusal bütünlüğümüzü korumalı ve bunun için mücadele etmeliyiz.

 Başta kurtarıcımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk?ü, Kahraman silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygıyla anıyorum? dedi.

 



MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?