Tarih: 12.07.2019 18:04

KATARLILAR GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Hafta sonu Katar`dan Kapaklı`ya iade-i ziyaret var. İki hafta önce Katar`a `iş` ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Çetin bu kez Katar`dan temsilci ağırlayacak. Ziyarette, Kapaklı`dan Katar`a yapılacak olan proje görüşülecek.

KAPAKLI`DAN KATAR`A SU SATACAK!

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in geçtiğimiz ay içinde Katar`a yaptığı ziyaretin altından sürpriz bir proje çıktı. Katar`dan Kapaklı`ya yatırımcı çekmek amacıyla Katar`a giden Çetin`in bir de sürpriz projesi var. İşte bu sürpriz proje hayata geçerse, hem ilçeye büyük katkısı olacak hem de belediyeyi ekonomik olarak rahatlatacak. Çetin, sürpriz projenin  hayata geçmeden önce açıklanmasını istemedi ancak bu kapsamda Katar`a `su` da satmış olacaklarını söyledi. Cumartesi günü Katar`dan yatırımcıların geleceğini belirten Çetin, "Ben proje hayata geçmeden önce açıklamayı uygun bulmuyorum."demekle yetinirken, "İnşallah hedefimize ulaşırız. Katar ile bu ticari bağı kurarız."temennisinde bulundu.

KENT A.Ş`Yİ BU NEDENLE KURDUK

Projenin hayata geçmesi halinde bu ticaretten en az 50 milyon TL gibi bir parayı kazanmayı hedefleyen Başkan Mustafa Çetin, "50 milyon tane istiyorlar. Her birinden 1 TL kazanmış olsak 50 milyon eder. Kent A.Ş`yi de bunun için kurduk. Başka işlerde olabilir. Mesela seracılıkta olabilir. Yine bazı hizmetleri de Kent A.Ş ile yapabiliriz. "dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —