Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAMARADERE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİNE ZİYARET

KAMARADERE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİNE ZİYARET

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kamaradere Güzelleştirme Derneği`nde, Kamaradere Mahallesi?nde yaşayan vatandaşlarla buluştu.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata Kamaradere Güzelleştirme Derneği`ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hikmet Ata, belediyenin çalışmaları hakkında Kamaradere Mahallesi sakinlerine bilgiler verdi.

Halktan gelen soruları tek tek cevaplarken mahallelinin talep ve şikayetleri de ilgili birim ve kurumlara iletilmek üzere kayıt altına alındı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Kısa dönemde Kamaradere Mahallesi?ne yapılan katkılardan ve hizmetlerden dolayı Kamaradere Güzelleştirme Derneği Başkanı Saim Boz, Belediye Başkanı Hikmet Ata?ya Teşekkür Plaketi taktim etti.

Mahalle sakinleriyle sohbet edip eksikleri dinleyen Başkan Hikmet Ata "Nazik davetiniz ve plaketiniz için teşekkür ediyorum. Bölgemizin sorunlarını yerinde inceleyip, halkımızla birlikte çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamaradere Mahallemiz hakettiği hizmetleri sırasıyla alacaktır." dedi.



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI