Gündem

Gündem Haberleri

KURUMSAL MÜKEMMELLİK TOPLANTISI

KURUMSAL MÜKEMMELLİK TOPLANTISI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinde Entegre Yönetim Sistemlerinde sağlanan belgelerin sürdürülebilirliği için yapılacak olan 2`nci Gözetim Tetkikinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinde Entegre Yönetim Sistemlerinde sağlanan belgelerin sürdürülebilirliği için yapılacak olan 2`nci Gözetim Tetkikinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.24-25-26 Eylül 2019 tarihlerinde Türk Standartları Enstitüsü tarafından Büyükşehir Belediyesi`nin tüm birimlerinde gerçekleşecek gözetim tetkiki kapsamında açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu`nda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre, Emin Pehlivan ve Yönetim Temsilcisi Dr. Kaan Gaytancıoğlu, daire başkanları, ilgili şube müdürleri ve uzmanlar katıldı. Açılış toplantısında planlanan tetkik hakkında gerekli kural ve bilgilendirmeler, TSE Tetkikçileri tarafından belediye yöneticileri ve personellerine aktarıldı.



5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU