Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BÜYÜKŞEHİR 350 FİDAN DİKECEK

BÜYÜKŞEHİR 350 FİDAN DİKECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Geleceğe daha yeşil bir Tekirdağ bırakma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TEMA Vakfı Tekirdağ Temsilciği işbirliğinde, 05 Aralık 2019 Perşembe Günü saat 13:00`te Muratlı Yolu üzerinde bulunan Eski Çöplük alanında ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 5 dönümlük alanda, 350 çocuk ve gencin elleri ile fidanların toprakla buluşacağı ağaçlandırma etkinliğinin önemine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak daha yeşil bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Hem çocuklarımıza ve gençlerimize, ağaçlandırma bilincini aşılamak hem de Tekirdağ`ımızı yeşillendirme çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemek için, TEMA Vakfı Tekirdağ temsilciliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz fidan dikim etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

‘MESLEKLER GELECEKLE BULUŞUYOR’ PROJESİNDE VELİKÖY MTAL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

MESLEKLER GELECEKLE BULUŞUYOR PROJESİNDE PİLOT ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

VELİKÖY ORTAOKULU GOAT JR ROBOT TAKIMI ULUSAL ARENADA