BAŞAKŞEHİR`İN BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ

BAŞAKŞEHİR`İN BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ

Hafta sonunda önümüzdeki yıl için bursluluk sınavı düzenleyen Başakşehir Okulları, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Okul yönetimi ilgiye teşekkür etti.

Başakşehir Okulları hafta sonunda cumartesi ve pazar günü düzenlenen, Bursluluk Sınavı düzenledi. Sınava yoğun katılım olurken, okul yönetiminden bu ilgiye teşekkür geldi.

Başakşehir Okulları`nın  11-12 Ocak tarihleri arasında 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. Sınıflar için düzenlediği bursluluk sınavı tamamlandı. Kurulduğu günden beri ?Başarıya Tam Destek? sloganı ile öğrencilerin geleceğine yön vermeyi en büyük görev olarak kabul ettiklerini belirten Başakşehir Okulları Yönetimi, `Bursluluk sınavı`na hem öğrenciler hem de velilerden gelen yoğun ilgi karşısında memnun kaldı.

VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Bursluluk sınav süresince, Okul Rehberlik biriminin sınav kaygısı, ergenlik dönemi gibi konularda `veli semineri` yapıldı. Daha sonra, öğrencilerin sınav heyecanı yaşadığı dakikalarda Okul Kampüs Müdürü Mehmet Demirmaş ve Atölye Koordinatörü Fatih Çakar okulun eğitim sistemi hakkında velilere bilgi verdi.

BİLGİYE ULAŞMANIN YOLLARI

Bilgilendirme toplantısında, öğrencilerin ilgi, merak ve şüphelerine karşı duyarlı, bilgiyi vermek yerine kendisinin bulmasına yardımcı birbirinden farklı 15?ten fazla atölyesi ile tüm beceri alanlarına hitap eden bir eğitim sistemi kurgulandığı velilere aktarıldı.

Başakşehir Okulları Bursluluk sınavına yoğun katılım gösteren tüm veli ve öğrencilere teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR