Gündem

Gündem Haberleri

KÜÇÜK TİYATROCULAR YETİŞİYOR

KÜÇÜK TİYATROCULAR YETİŞİYOR

Başakşehir Okulları öğrencileri tarafından hazırlanan `İyilik kazansın` adlı tiyatro oyunu minik öğrencilerin hünerlerini sahnelemesine neden oldu.

Başakşehir Okulları kültür sanat faaliyetleri kapsamında okulun 3. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterimini sahneledi. Öğrenciler `İyilik kazansın` adlı tiyatro oyununu sergilerken 2. sınıf öğrencileri `İyilik` temalı şarkılarla renkli bir gün yaşattı.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TEBRİK ETTİ

Başkaşehir Okulları öğrencilerin tarafından `İyilik Kazansın` temalı tiyatro oyunu sergilendi. Okulda sahnelenen oyun minik öğrencilerin kabiliyetlerini göstermelerine neden oldu. 3. sınıf öğrencileri tiyatro oyununda hünerlerini sergilerken 2. sınıf öğrencileri ise yine `iyilik` temalı şarkılarla hünerlerini gösterdi. Akademik başarının yanında sosyal beceri kazanımına da önem veren Başakşehir Okulları?nda öğrencilerin sahne heyecanını sık sık yaşamalarına fırsat veriliyor. Başakşehir Okulları Kampüs Müdürü Mehmet Demirbaş, öğrencilerine keyifli bir gün yaşattıklarını belirterek, üstün performans sergilemelerinden ötürü de teşekkür etti. Beğeniyle izlenen tiyatro oyununa emek veren Başakşehir Okulları Drama Öğretmeni Şule Yavuz?a, Müzik Öğretmeni Dilem Koçak?a ve PDR uzmanı Ceylan Düştü?ye de teşekkür eden Demirbaş, "Her çocuk değerlidir ve farklıdır onların farklılıklarını keşfetmek ve böyle etkinliklere teşvik etmek gerekmektedir." dedi.



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI