Gündem

Gündem Haberleri

MİNİKLER KİL?DEN HEYKEL YAPTI

MİNİKLER KİL?DEN HEYKEL YAPTI

Başakşehir Okulları, öğrencilerin sanatsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, çeşitli kurslar düzenliyor. Okul, son olarak `seramik kursu` düzenledi.

Başakşehir Okulları hafta sonu düzenlediği `seramik kursu` (Heykel) ile öğrenci ve velileri bira araya getirdi. Minik öğrenciler el becerilerini geliştirirken, aileleriyle birlikte olmanın da mutluluğunu yaşadı.

MİNİKLER SANAT ÖĞRENİYOR

Başakşehir Okulları, öğrencilerine el sanatları eğitimleri düzenliyor. Hafta sonunda okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice Köse eşliğinde düzenlenen `Seramik kursu`nda minik öğrenciler, birbirinden ilginç figürler yaptı. Miniklere aileleri de eşlik ediyor. Okulun sanatsal kurslar, aynı zamanda `veli-öğrenci-öğretmen` buluşmasını da sağlanıyor. Öğrenciler hem eğleniyor hem de velileri ile aynı anda etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşayor. Ailece seramik çamurlarıyla hayallerini ellerinde şekillendiren öğrenciler birbirinden güzel ve yaratıcı eserler ortaya koydu.

Etkinliğin sonunda Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice Köse, `El sanatları` etkinliğine katılan, tüm velilere  teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR