SAVULUN İYİLİK NİNJALARI GELDİ!

SAVULUN İYİLİK NİNJALARI GELDİ!

Dünya İyilik Günü`nde, anasınıfı öğrencileri her biri birer `İyilik Ninjası` oldu ve etrafa iyilik dağıttılar...

Başakşehir Okulları Dünya İyilik Günü`nde iyilik hareketinde bulunan öğrencileriyle coşkulu bir gün geçirdi. Özellikle minik öğrenciler, iyilik gününde ilginç oyunlarıyla tüm güzelliklerini çevrelerine yansıttı.

UNUTAMADIKLARI İYİLİKLERİ DENİZE ATTILAR

1998 yılından günümüze Dünya İyilik Hareketi olarak daha iyi ve daha merhametli bir dünya için başlayan 13 Kasım Dünya İyilik Günü?nde Başakşehir Okulları Anasınıfı öğrencileri İyilik Ninjaları oldu. Okul personelinin yüzünde gülümseme oluşturmayı amaçlayarak hazırladıkları iyilik Kartlarını büyük bir heyecan ile paylaşan öğrenciler, unutamadıkları iyilikleri yeni bir iyilik dileği olarak belirledi.  

`Random Acts Of Kindness` güzellik, iyilik, sevgi; ruhumuzu besler hareketinden yola çıkan öğrenciler, İyilik Günü`nde güzel bir oyunla, iyilik düşüncelerini perçinledi. Öğrenciler kendilerine yapılan ya da kendilerinin yaptığı; unutamadıkları bir iyiliği belirleyip zarflara koydular ve iyilik denizine attı! Minikler, "İyilik yap denize at!" sözünü hayata geçirirken, "Her gün iyilik, gülümseme, tatlı bir bakış, iyi bir dilek" olmasını diledi.

İYİLİK GÜNÜNDE GÜZEL TEBESSÜMLER...

Yine İyilik Günü`nde, Başakşehir İlkokul öğrencileri LGS`ye girecek olan yoğun tempodaki 8. Sınıf öğrencilerine hazırladıkları sürprizle ziyarette bulundu. Sınav sürecinde abi ve ablalarına başarılar dileyerek her yerde ve her yaşta iyilik ve tebessümün önemini gösterdi. Minik öğrencilerin bu güzel ziyaretinin ardından 8. Sınıf öğrencileri hem duygulandı hem de çok mutlu oldu.

 



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI