BAŞAKŞEHİR OKULLARI NEZAKET ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞAKŞEHİR OKULLARI NEZAKET ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray`daki özel ana okullarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bir süredir, bölgedeki diğer özel okulları ziyaret eden Demirbaş, nezaket ziyaretlerinde eğitime katkı amacıyla okul yöneticileriyle de fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Halkla İlişkiler Sorumlusu Neşe Kaya Gezer ve Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanları ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerindeki Özel Ana Okulları?na ziyaretler yaptı.

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş; okul olarak eğitim anlayışı hakkında detaylı bilgiler vererek, özel okullar olarak bölge geneline en iyi hizmeti verebilmek için işbirliği içerisinde hareket edilmesinin faydalı olacağını dile getirdi. Ziyaretlerin, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ile sona ererken, Başakşehir Okulları Genel Müdürü Demirbaş, önceki haftalarda özel ortaokul ve liselere ziyarette bulunmuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL