Tarih: 15.04.2020 22:50

SİPERLİ MASKELERİ İRFAN DANIŞMAZ?A TESLİM ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Başakşehir Okulları`nda, geçtiğimiz hafta okullarında bulunan MAKER ? ROBOTİK atölyesinde üretimine başlanan, siperli maskeleri teslim etti. Okulun Atölye Koordinatörü Fatih Çakar, Kapaklı İlçe Milli Eğitim müdürü İrfan Danışmaz?ı makamında ziyaret ederek, Çerkezköy Devlet Hastanesine ve Kapaklı Belediyesi Sağlık birimine teslim edilmek üzere, siperli maskeleri teslim etti.

Siperli maskelerin tesliminin ardından Başakşehir Okulları Atölye Koordinatörü Fatih Çakar, ?Önemli bir süreç içerisindeyiz ve değerli sağlık çalışanlarımıza özel olarak ürettiğimiz maskelerle onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bu vesile ile İlçe Milli Eğitim müdürümüz İrfan beyi ziyaret ederek üretimini gerçekleştirdiğimiz bir miktar maskeyi kendilerine teslim ettik. Üretimlerimize ara vermeden devam edeceğiz, maske ihtiyacı duyan sağlık kuruluşlarına desteğe her zaman hazırız? dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz; ?Sağlık çalışanlarına destek veren Başakşehir Okulları Ailesine teşekkür ederiz, bu zor günleri ülke olarak birbirimize destek olarak aşacağımıza inanıyoruz? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —